Eg har på maldonsalt og kverna svart pepper og ein liten dash med god olivenolje over. Her er kyllingen krydra med maldonsalt og kverna pepper, og stekt i smør og olivenolje
Lager en karamellaktig, gyllen og god smak i bakst og desserter. ♦ Ingredienser man trenger for å lage sunt søtt - her er en oversikt over det eg har i skap og skuffer med mine anbefalinger
Bruksområdene er som en frukt da den er vanlig å bruke til sylting, safting, bakst og desserter. Første ut er rabarbrasyltetøy uten tilsatt sukker, med smak av ekte vanilje
Eg får alltid godt resultat i bakst og desserter med sukrin+ som søtning. Det gir ett tørt resultat om man kun bruker sukrin i bakverk, og gjer ikkje baksten så luftig
Jeg har et tips til dere som elsker sunnere bakst. Jeg er ingen fan av å kutte ut noen matvarer eller eliminere noe, men jeg er absolutt fan av å gjøre matretter og snacks mer næringsrike og med mindre kalorier som ikke gir kroppen din riktig næring
eks banan eller dadler i baksten eller kaka for å gjøre det søtt. Men matvarene kan også være merket med glukose (druesukker) eller glukosesirup som er billig å bruke for produsentene
Det er lov å prøve alternativer – og om du er så snill å ta med noe sunn bakst på juleselskapet får du plusspoeng i boka av bestemor Cookie dough-cookies for eksempel
♥ Ikke kast massen (mandelrestene), den kan du for eksempel bruke i smoothie eller i bakst – ved tørke den ut på bakepapir i ovnen/dehydrator på lav temperatur og lage ditt eget mandelmel
Frukt er i tillegg en ypperlig ingrediens i bakst og desserter. Med typiske sukkervarer som godteri og brus får du stort sett i deg bare «tomme kalorier», mens når du spiser frukt så får du også i deg flere viktige næringsstoffer som kroppen må og vil ha for at du skal holde deg frisk og rask