Med disse rundstykkene er det frokost før du aner. Pensle evt med et sammenvispet egg. 250 g havremel – 3 dl vann – 100 g kesam – 1 egg + 1 egg til pensling -1/2 banan – 1,5 ts bakepulver – 1 ss fiberhusk. 1/2 banan
Bruk havremel til å jobbe med å forme hjerter. #Oppskrift #bakst #Kos #jul #Rundstykker #hjerterundstykker #Cottagecheese #Banan #Protein#Helse #Blogger #Blogg #Sunn #TIne #Hverdag
Baksten er tung og kompakt Siden glutenfri bakst er vanskeligere å få til enn bakstMED gluten gjør at jeg anbefaler alle som IKKE har cøliaki eller plages veldig med gluten intoleranse, og bake MED gluten
I dag fikk jeg hjem en stor bakkepakke med masse ingredienser til sunn bakst og enda litt til. Propud med smak av nøtte -sjokolade // sukringold // fibersirup // mandelmel // kokosmel // Questbars i smakene chocolate chip cookie dough, oatmeal chocolate chip og cinnamon roll // Barbells milkshake // sukkerfri sjokolade // eplemos // Pandy proteinbarer – smaken salt karamell er magisk god
Noen spiser med smør og sukrin på, andre med syltetøy, gulost, brunost eller sirup. (Nå er det imidlertid banana cookie dough som står på menyen – ikke spesielt bloggvennlig å ta bilde av, men si ifra om dere vil ha oppskrift)
Loff er noe jeg forbinder med ferie. Da jeg var liten og ble tvunget opp på fjellet var vissheten om at banan og loff ble servert på toppen av fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
Overmodne bananer gir en veldig god og saftig smak i bakst og pannekaker. Annet Cupcakes Dessert Drikke Frokost Gjærbakst Hage Hageliv Halloween Hjemmelaget Juletid Kaker Om meg Pannekaker RAW Sukkerfri Suppe Terter Vegetar