Når du har en aktiv surdeig er det enklere å klargjøre den for bakst enn når bakte første gangen. Når man har gjort hele prosessen et par ganger, så er det også veldig enkelt
Jeg brukte et bakepapir, med minimalt med mel, og deigen var enkel å kjevle (men alle som har gått over til glutenfritt, vet at man kan glemme alt som man lærte om vanlig bakst)
Jeg elsker havregryn i bakst, det gjør at kaken blir så utrolig saftig og god. Jeg kan virkelig anbefale denne oppskriften hvis du ikke er så vant med å bake glutenfritt, den er enkel å lage og resultatet blir utrolig bra
Det er normalt ved glutenfribakst. Begge er enkle glutenfrie brød lagd av bla bokhvete og rismel. Les gjerne mer om glutenintoleranse og glutenfrie baketips her
Oppskrifter/tips - sunn bakst og dessert • Kommentarer. Denne er supergod og saftig, for å ikkje snakke om sukkerfri, glutenfri, proteinrik og kalorilett