Håper dere tar en titt på oppskriften til mamma og prøver det neste gang dere baker. Jeg og kjæresten min bakte boller i helgen, og vi har funnet ut at vanlige boller er ok, og det samme gjelder egentlig kanelsnurrer
Det å skulle gjøre dette uten hverken gluten, hvete eller melk gjør at det blir en øvelse for de viderekomne for å si det sånn, men det er fullt mulig å få til et godt resultat, selv om kringlene jeg baker nå er mye mindre enn de jeg bakte tidligere
Baker alltid blåbær boller når jeg kan finne dem i skogen eller i butikken, bruker bare de små som vokser i naturen, de har den beste smaken og aromaen … Ikke bekymre deg om noen av dem vil sprekke mens baking, dette kan også se fin ut, men smaken av boller er uforglemmelig, du skal sikker komme tilbake til dem, de virkelig er deilige
Bakte boller til Amcarklubben sitt onsdagsmøte. Elt inn alle ingrediensene og la det eltes godt (5-10 min), tilsett litt og litt mel til deigen slipper bollen, best om det er akkurat for tørre boller er ikke noe godt, så heller litt for lite enn for mye. La deigen heve til dobbelt størrelse under ett kjøkkenhånkle, ca 40 min før du baker de ut til ca 24 boller og lar de heve dobbelt strørrelse på bakepapir på ett stekebrett under kjøkkenhånkle
Jeg solgte rubbel og bit så søndag var det bare å reise ned på bakeriet å begynne på nytt, jeg kjente panikken tok meg over at jeg hadde rett og slett ingenting å selge på mandag…og slik fortsatte det mandag, tirsdag, onsdag, torsdag,fredag, lørdag…og neste uke og neste uke, det ble ALDRI nok kaker, boller og brød
Oliviers & Co Ålesund solgte i mange år brød fra bakeriet i Lom, og det var ekstra stas når bakeriet pakket med litt ekstra boller av forskjellig slag sammen med brødene, da ble det fest på butikken
Da er også veien kort til Baker Hansen som åpner utsalget på Hasle allerede klokken 07. Her er oppskriften på 12 store boller. Del i 12 like store emner og trill boller
Jeg ble inspirert da min gode venninne som sjelden baker noen ting, lagde lignende til meg i helgen. Bruk en iskremskje eller en vanlig skje til å lage boller og legg de på stekebrett med bakepapir