Smør deigen utover et bakepapir. Da kan jeg konkludere med at søtpotetpizzaen ble godkjent Linda stod for søtpotetpizzaens oppstandelse for en god stund tilbake og etter det har den virkelig slått ann
Det er en grå søndag her jeg bor og da passer det perfekt å bake. Ha så i smeltet smør. Saftig kanelkake Til en form på ca 20 x 15 3 egg 4 ss sukringold 2 ss smeltet smør, valgfritt 3 ts kanel 2 ts bakepulver 1 ss fiberhusk 1 dl kokosmel 40 g vaniljeprotein, eventuelt mer mel 1 dl mel, jeg brukte 50/50 speltmel og havremel 2,5 dl melk, eventuelt vann 1 god håndfull rosiner, valgfritt Pisk egg og sukringold til eggedosis. 2 ss smeltet smør. 2 ts bakepulver
Smør karamellen utover et bakepapir og sett i fryseren i et par minutter. Jeg elsker å bake. Bland sammen fløte, sukrin, vaniljepulver og smør i en bolle
Originalnavnet, skillingsbolle, stammer mange år tilbake. Jeg byttet ut smør med kesam, sukker med sukrin, brukte grovere mel og tilsatte proteinpulver
Jeg bakte sjokoladerull med bringebærkrem som for fikk mange positive tilbakemeldinger. Det gikk mye i julebakst, hvor jeg stort sett bakte '"originale" julekaker med sukker, smør og hvetemel
Ta kjelen av platen og rør inn smør. Krem1 dl fløte, jeg brukte mandelfløte3 eggeplommer2 ss sukrin1/2 ts vaniljepulver, eventuelt vaniljesukker1 -2 ss smørVarm opp fløte, eggeplommer, sukrin og vaniljepulver i en kjele. 1 -2 ss smør
nemlig å bake. Ha i bakepulveret. Havreflarn med sjokolade1 egg1 ss fibersirup40 g sukringold60 g smør100 g havrergyn1 ts bakepulver40 g sukrinsjokoladeSmelt smør og bland med havregryn
Gresskar er en super grønnsak å bake med og gjør baksten ekstra saftig og god. Gresskarproteinpannekaker 1 egg 1 eggehvite 2 ss kokosmel 30 g vaniljeprotein 1/2 ts bakepulver 80 g gresskarpure, kan byttes mot most banan eller søtpotet 1 ss sukringold, eventuelt sukrin 6 dråper stevia 1 ts kanel 1/3 ts kardemomme 1/4 ts ingefær Bland sammen alle ingrediensene. Kake 2 egg 60 g sukringold 150 g kesam 30 g havremel 30 g vaniljeprotein 30 g kokosmel 1 ts bakepulver 1 ss kanel 1 ts vaniljepulver 200 g revet gresskar. Sjokoladeglasur 200 g kokoskrem 2 ss smør 5 ss kakaopulver 2 ss mocca-protein 2 ss sukrinmelis 2 ss sterk kaffe, kan sløyfes 1/3 ts salt 1 ts vaniljepulver. 1/2 ts bakepulver. 1 ts bakepulver