Bake klippfisk ovn oppskrifter

OVNSBAKT KLIPPFISK MED MYE GODT

OVNSBAKT KLIPPFISK MED MYE GODT

Bacalao er veldig godt, men det har jeg spist så mye, så nå har jeg de siste gangene ovnsbaktklippfisken med litt andre tilbehør
Klippfisk i leirgryte

Klippfisk i leirgryte

Mari på Støkkøya har i påvente av ny dampovn funnet fram ei leirgryte – tenkte den kunne brukes, har sette lignende tilberedning i Madeira
Michaels vinnende klippfisk

Michaels vinnende klippfisk

Hell stuingen på fisken, legg på krabbekjøttet og reven ost og stek i ovnen. Legg klippfisken i vann over natten
Lutefisk 2014

Lutefisk 2014

Og skal den kokes, bakes i ovn, eller dampes. Du kan selv lage den med klippfisk eller stokkfisk (tørrfisk)
Små grep - stor forskjell: Schmokk - fisk i ovnen på 20 minutter!

Små grep - stor forskjell: Schmokk - fisk i ovnen på 20 minutter!

Schmokk, rett i ovnen. 4 torskefileter(du kan gjerne bruke lettsaltet torsk eller utvannet klippfisk også). Sett stekeovnen på 180 grader. Sett i ovnen uten lokk, og bak i cirka 15 minutter til fisken er ferdig(sjekk med en kniv). ) 4 torskefileter(du kan gjerne bruke lettsaltet torsk eller utvannet klippfisk også)
Ny yndlings Bacalao.

Ny yndlings Bacalao.

 Legg paprikaene hele på matpapir sett bakeplaten høyt opp og snu paprikaene til de er godt stekt , legg de raskt i kaldt vann
Bacalao a la Kakemilla

Bacalao a la Kakemilla

 Legg fisk og grønnasaker lagvis i en dyp, ildfast form /Layer the fish and vegetables in a deep, ovenproof dishHell over den varme vin- og tomatblandingen /Pour over the hot wine- and tomato mixtureFerdigstekt / Ready bakedUTROLIG GODT
Tid for lutefisk igjen!

Tid for lutefisk igjen!

Og skal den kokes, bakes i ovn, eller dampes. fra stokkfisk eller klippfisk. Så fin klippfisk er det vanskelig å finne her hjemme
God klippfiskgrateng fra Portugal

God klippfiskgrateng fra Portugal

Gratengen bakes i ovn og består av fisk, en tykk hvit saus, kokte poteter og godt stekt løk. Jeg er veldig glad i tradisjonell bacalao med løk, tomater, klippfisk og poteter
Kjøkkensjefens Bacalao!

Kjøkkensjefens Bacalao!

Klippfisken skal pensles med god olivenolje ca fem minutter før den settes i ovnen.  "Man trenger ikke å være kapitalist for å nyte smaken av klippfisk eller en racer på kjøkkenet for å lage årets bacalao variant, smiler Trond Morten Hjelle som er kokk på Rica Parken Ålesund

Bakt klippfisk med brent chili

Klippfisken deles opp i biter. Har du problemer med å skaffe klippfisk, kan du lage den samme retten med torsk