Denne oppskriften fant jeg på DN og er av Sverre Sætre. Hvis du har god tid en lørdagsmorgen er det ingenting som smaker så godt som ferske bagels til frokost
Oppskriften er enkel og fremgangsmåten grei. Grov bagel med ost og skinke. Bagels er godt. Med sammalt hvete og kruskakli, blir de grove bagelsene nesten som grovbrød å regne
Her kommer oppskrift og fremgangsmåte. Nå er det snart helg, og jeg har bakt opp deilige frokost bagels med fullkornsmel og havregryn som vi kan kose oss med i helgen
Oppskriften fant jeg i Den Rutete Kokeboken, hvilket passet utmerket da NRK brukte store deler av lørdagskvelden på å hylle nettopp Ingrid Espelid Hovig
Forbered helgens morgen med å bake bagels. Metoden man bruker for å bake bagels er litt morsom. Resultatet ble litt ujevne i kantene og noen gikk opp i skjøtene, men de smaker like godt likevel
For meg vil bagels alltid være smaken av mine første café-turer på egenhånd som liten fjortiss. Jeg husker vi dro inn til Oslo sentrum og gikk på bagel and juice – som var den eneste cafeen vi kjente til og bestilte bagels med ost og skinke og appelsin og jordbærjuice, nam
Som en variant til vanlige rundstykker og brød, har jeg nå i ettermiddag laget bagels. Legg bagelene oppi (noen om gangen), og la de koke i 2 minutter på hver side
I dag har jeg bakt bagels for første gang, og det er definitivt ikke den siste. Jeg har aldri vurdert å lage det før, men i går fikk jeg plutselig bagels på hjernen, så da ble bagelsbaking bare nødt til å bli min søndagsaktivitet