Proteinrikt, full av farger, og med en blanding av søtt og salt. Skjær mango og avokado i terninger, bland sammen finhakket rødløk chili og spinat, limesaft og smak til med litt salt og pepper
Ellers fortsetter x-life salget sitt, og under ser dere noen av mine favoritter. Skjær søtpotet og eple i skiver, ha i en annen ildfast form med litt smør, salt og pepper, bakes på samme grader og tid som svinet og ertene
Jeg hadde skikkelig baconcravings for noen uker siden, og nå er den tilbake. Baconsurretsvinestek. 400 g ytrefiletavsvin. Surr baconskiver rundt svinefileten, legg i en ildfast form og bak i ovnen på 180 grader i 15-18 min. Om du ønsker en dressing kan du røre sammen en tzatziki av 3-4 ss gresk yoghurt, 1/2 most hvitløksfedd, en klype salt og en liten neve revet agurk. 400 g ytrefiletavsvin
Dagens middagstips er som vanlig proteinrikt, full av farger og med en blanding av søtt og salt. Skjær mango og avokado i terninger, bland sammen finhakket rødløk chili og spinat, limesaft og smak til med litt salt og pepper