Baconsurret ytrefilet av svin oppskrifter

Baconsurret ytrefilet av svin

Baconsurret ytrefilet av svin

Ta så ytrefileten ut av pakken og trekk av plasten. Ferdigsurret ytrefilet kjøpt på Rema, gjør denne retten kjapp og enkel
Baconsurret svin med mangosalsa

Baconsurret svin med mangosalsa

Proteinrikt, full av farger, og med en blanding av søtt og salt. Skjær mango og avokado i terninger, bland sammen finhakket rødløk chili og spinat, limesaft og smak til med litt salt og pepper
Baconsurret svin med glasert rødløk

Baconsurret svin med glasert rødløk

Ellers fortsetter x-life salget sitt, og under ser dere noen av mine favoritter. Skjær søtpotet og eple i skiver, ha i en annen ildfast form med litt smør, salt og pepper, bakes på samme grader og tid som svinet og ertene
Baconsurret svinefilet

Baconsurret svinefilet

Jeg hadde skikkelig baconcravings for noen uker siden, og nå er den tilbake. Baconsurretsvinestek. 400 g ytrefiletavsvin. Surr baconskiver rundt svinefileten, legg i en ildfast form og bak i ovnen på 180 grader i 15-18 min. Om du ønsker en dressing kan du røre sammen en tzatziki av 3-4 ss gresk yoghurt, 1/2 most hvitløksfedd, en klype salt og en liten neve revet agurk. 400 g ytrefiletavsvin
Svin med klementin

Svin med klementin

Baconsurretsvin med avokadokrem og karamellisert klementin. ♦ Mos en avokado sammen med kvarg/yoghurt, salt og pepper
Sunt og godt med svin

Sunt og godt med svin

Dagens middagstips er som vanlig proteinrikt, full av farger og med en blanding av søtt og salt. Skjær mango og avokado i terninger, bland sammen finhakket rødløk chili og spinat, limesaft og smak til med litt salt og pepper