Baconsurretsvin med mangosalsa 2016-02-02 13. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 500 g ytrefilet av svin 4 baconskiver. Fremgangsmåte Surr baconskiver rundt svinefileten og legg i en ildfast form, stek i ovnen på 180 grader i 17-18 min. 500 g ytrefilet av svin
Baconsurret indrefilet av svin. Her har vi surret bacon rundt indrefilet av svin. #Svin #Indrefilet #Protein #Næringsrikt #Næring #helse #Hverdag #Helg #kos #Salat #Grønnsaker
Baconsurretsvinestek. 400 g ytrefilet av svin. Surr baconskiver rundt svinefileten, legg i en ildfast form og bak i ovnen på 180 grader i 15-18 min. 400 g ytrefilet av svin
Baconsurretsvin med avokadokrem og karamellisert klementin. 450 g svin ytrefilet. ♦ Surr baconskiver rundt svinefileten og legg i en ildfast form, bak i ovnen på 175 grader i 18 min. 450 g svin ytrefilet
Baconsurretsvin med mangosalsa 2016-08-14 12. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 500 g ytrefilet av svin 4 baconskiver. Fremgangsmåte Surr baconskiver rundt svinefileten og legg i en ildfast form, stek i ovnen på 180 grader i 17-18 min. 500 g ytrefilet av svin
Svinefileten serveres med baconsurret rosenkål, mandelpotetmos og stekeskyen. Svinefilet stekt i marinade som her, gjør kjøttet ekstra smakfull og saftig, stekeskyen serveres som saus, sammen med rosenkål, bacon og mos av mandelpoteter
Grillet timianmarinert indrefilet av svin med asparges og posjert egg. Ukemeny 5, uke 27. Denne uken kan jeg friste med en forfriskende og sunn Vannmelonslush, enkel pastasalat med kylling, eksotisk couscous tallerken, luftig Focaccia brød og dampede blåskjell, biff med tilbehør og amerikanske pannekaker til søndagsfrokosten
Baconsurretsvin indrefilet. Siden jeg syntes det er artig å ta kjente slagere og piffe dem opp litt mer i smaken så var det også det som skjedde med dagens hovedingrediens – svin indrefilet
Indrefilét av svin surret i bacon, med asparges, dampet kål og blomkålmos. (1 porsjon)70g blomkål4 asparges1/4 nykålbaconindrefilet av svinlaktosefri fløtesmør eller laktosefri margarinBlomkålen tar mye tid, så jeg begynner med å koke opp denne
MenyGrissini med ruccola og spekeskinkeFylt kyllingfilet med soltørket tomat, basilikum og parmesanScampiTomat og mozzarellasalatAppelsinaioliPestoSvinefilet med baconOvnsstekte poteter med parmesan og pinjekjernerGrillede grønnsakerTzatzikiEn sukkerbit, en sjalottløk og rødvin sausSjokoladefondantGrillet ananasGrissini med spekeskinke og ruccolaRuccolaSpekeskinke, helst lange skiverGrissiniSlik gjør du
Idag ble det marinert svin og champignon på spyd, med baconsurret asparges, gresk salat og tzatsiki. Baconsurret asparges fikser du lett ved å surren en baconskive rundt en eller to asparges