2 bokser hvite bønner1 purre, i skiver3 fedd hvitløk, finhakket1,5 dl fløte6 dl vann 1 buljongterning - kjøttsalt og pepper2 ts persille1 klype cayennepepper1/2 squash (bruk rester av squashen til brødet) - hakket1 ss smørBacon til å drysse over suppenSquash-brød
Så her kommer en god oppskrift på bønnesuppe med store myke middelhavsbrød. Da var det helg. Og med helgen følger (forhåpentligvis) mye hygge, gode venner, gode samtaler, mye latter, en god flaske cava og et par gode måltider
Denne brokkoli- og bønnesuppen er lettvint, den kan stå i kjøleskapet til neste dag. Nå er det kaldt ute, og tiden for varme og mettende supper er inne
Denne brokkoli- og bønnesuppen er lettvint, den kan stå i kjøleskapet til neste dag. Nå er det kaldt ute, og tiden for varme og mettende supper er inne
Dubois oppskrift inneholder potetmos, men bønnesuppen som serveres i dag er uten potetmos. Begge oppskriftene finnes her og bønnesuppe står på menyen i det amerikanske senatets restaurant hver dag, fortsatt
Stek løk og timian i olje over middels varme. Løken skal mykne uten å bli brent. Fjern timiankvisten. Tilsett bønner, rør til alle bønnene er blitt blanke av olje
Bønnesuppe med urter4 ss olivenolje4 løk finhakket400 g selleristang, skaåret i tynne skiver2 liter grønnsak- eller kyllingbuljong800 g kokte, hvite bønner, f