En fyldig og mektig suppe som passer fint når som helst. Server gjerne godt brød til. persille. Stek løk, kjøttdeig og hvitløk sammen i olje tilkjøttdeigen har skiftet farge
noen grønne bønner, grønne asparges eller sukkererter. Ha itomater og reker og varm dette forsiktig. Dette kan serveres enten som en lunsjrett eller som forrett med godt brød til
store hvitebønner. Jeg har laget en form med bakte tomater, eple og vårløk til pølsene og synes egentlig det er nok, men du kan jo også servere poteter eller pasta etter hva du liker best
La det så hvile et kvarter før det serveres, gjerne med noen kokte blomkålstilker og bønner som her. Gulleplet, eller pomi d’oro kalte man tomatiItalia
Så tilsettes squash kuttet iterninger, tomatpuré, hermetiskebønner og krydder. Tilsett hakkede tomater, rødvin (droppes rødvinentilsettestilsvarende mengde med buljong) og grønnsakbuljong
en liten bolle frosne asparges bønner. Tilsett hakkede tomater, rør godt og la surre et par minutter. Så da ble det denne deilige retten som tok form i dag, smakte bare så godt, og som vanligutrolig enkelt med alt i en gryte