Nye og gode matvaner handler blant annet om å spise mindre og bedre kjøtt, og mer proteiner fra planteriket, – for eksempel proteiner fra bønner og linser
I India har vi faktisk noe som ligner men er laget av andre linser og bønner. 150 gr mungbønner. Bløtlegg mungbønner i vann over natten eller 5-6 timer
I stedet fant jeg på lagret noen bokser med smørbønner og tenkte meg for å eksperimentere litt. Jeg må si, at hummus med smørbønner var en suksess, og jeg vil lage min favoritt dip med smørbønner igjen
Garnityr er enkelt…blancherte bønner og reddiker (delt i fire). Server på varme tallerkener, legg bønner og reddiker i bunn…et par stykker lam på toppen…sånn for eksempel…
Lørdag – Fransk suppe med bønner og kål (Vegan) Bytt ut aioli med vegansk aioli. Hei og god søndag. Visse du at vegansk og vegetarisk kosthold blir stadig mer populært