Bærsaus av frosne bær oppskrifter

Sitronfromasj med varme bær

Sitronfromasj med varme bær

Bærsaus. Søtt og sunt av Monica Lien. Et par never bringebær (vi hadde bare frosne, men det duger like bra)
Panna cotta med bjørnebærcoulis

Panna cotta med bjørnebærcoulis

Denne gangen lagde jeg en nydelig bjørnebærcoulis ("coulis" er bare et fjongt navn på ulike typer hjemmelaget bærsaus )
Cottage cheesekake med mandler

Cottage cheesekake med mandler

lage jordbærsausavfrosnejordbær. Husk å servere med bær eller bærsaus. Rør inn resten av ingrediensene
Riskrem med varm skogsbærsaus

Riskrem med varm skogsbærsaus

Kjør bærsausen glatt med en stavmikser eller i en blender. Vend den avkjølte risengrynsgrøten inn med kremen
Rispudding

Rispudding

Rispudding serveres med bær, rørte bringebær eller skogsbær, bærsaus, kirsebærsaus eller vanlig rød saus
PORSJONSSUKKERBRØD TIL 17. MAI

PORSJONSSUKKERBRØD TIL 17. MAI

Bærsaus. Hvelv de ut av formene etter at de har avkjølt seg litt. Kok opp vann og sukker, ha frosnebær i blenderen, hell i den kokende væsken og kjør maskinen til bærene er skikkelig knust
Jordbær-panna cotta

Jordbær-panna cotta

Jeg har pyntet med vaniljekesam og bringebær, men en kremklatt eller en bærsaus smaker veldig godt. Denne desserten kan lages av ferske eller frosnebær og kan nytes hele året
Bær begjær!

Bær begjær!

Vend forsiktig bærsausen i kremen, slik at det blir "marmorert", vend inn noen bær også. De aller fleste bærene, vel, de som ikke spises med en gang da, havner rett i fryseren
Verdens enkleste dessert?

Verdens enkleste dessert?

Men den har et par ingredienser til, og ikke minst en fantastisk frisk bærsaus som tilbehør. Ta det av platen, ta ut vaniljestangen, og rør inn gelatinen
lavkarbo, pannekaker og vafler. (med bilde)

lavkarbo, pannekaker og vafler. (med bilde)

Server pannekakene enten som stabel eller ved siden av en klatt krem, og strø over friske bær, eller du kan tine frosnebær i en gryte og servere som varm bærsaus
Sjokoladefondant.

Sjokoladefondant.

Bruk frosnebær som jordbær, blåbær, skogsbær eller lignende, og varm det i en kjele. Til denne desserten serverte jeg varme bær til
Panna cotta med bringebærcoulis

Panna cotta med bringebærcoulis

Er du skikkelig flink kan du sile bærsausen for å få en litt mer eksklusiv touch. Enkelt å lage - som navnet sier
Tjukkmjølkspannacotta med blåbærcoulis

Tjukkmjølkspannacotta med blåbærcoulis

Servér med bær eller bærsaus etter fritt valg. Sett kjelen til side etter oppkok og avkjøl. Jeg pyntet med friske blåbær og spiselige blomster ~server gjerne litt friske blåbær til også