Etter at vår datter ble født (Anna), så har det ikke blitt like mye tid til matlaging som før. Under finner du fremgangsmåte på biff med asparges og surkål
Server gjerne biff Wellington med madeirasaus, mandelpoteter og dampede asparges. Biff Wellington er indrefilet av okse, surret i en blanding av sopp og hvitløk, parmaskinke og til slutt et lag butterdeig
Stek tomater og asparges raskt i en stekepanne med godt smør, mens biffen hviler. Asparges. (Skal du steke bifftil mange, så følg denne oppskriften her )
Tilbiffen serverte jeg ovnsbakt paprika og cherrytomater, stekte asparges og gratinert potetmos. Aspargesen stekte jeg lett i pannen sammen med biffen og et grovt kuttet hvitløksfedd
Aspargestopper. Sausen passet utrolig godt til både kamskjell og biff. Du kan eventuelt surre tomatpuré i litt smør først, sette den til side og røre den godt inn sammen med smøret
Vask ruccolaen, del soppen i båter, del paprikaen i skiver og kutt av endene på aspargesen. Da er Matnyttig endelig tilbake fra en lengre pause og vi starter selvfølgelig med et smell
Fjern skinn og bein og del fisken til passe store serveringsstykker. Litt som biff prinsippet, ikke stek for mye i pannen om gangen, så den blir stekt og ikke kokt
Her er oppskriften på skikkelig god og saftig pepperbiff med tilbehør. Maten passer ypperlig til romantiske middager, festlige anledninger og feiringer av ulike slag