Asparges stekeovn spekeskinke oppskrifter

Ovnsomelett med asparges, bønner og spekeskinke

Ovnsomelett med asparges, bønner og spekeskinke

Pisk lett sammen egg og melk tilsatt litt salt og pepper, tilsett skinke, mais, bønner, vårløk, asparges, erter og ost og rør det lett sammen før det helles over løkblandingen i formen
Asparges med brie og confittomater

Asparges med brie og confittomater

Litt forarbeid må til, og så må retten ha en rask tur i stekeovnen sånn omtrent når gjestene setter seg til bords
Pai med grønn asparges

Pai med grønn asparges

Og samboeren løp til kjøleskapet og fant fram litt spekeskinke og det passet helt perfekt sammen med denne vegetarpaien
Fire tapasfavoritter

Fire tapasfavoritter

kjøttboller, asparges med spekeskinke, dadler med bacon og pastasalat. Kutt av aspargesene nederst, og skrell dem litt
Asparges og ristet spekeskinke på hjemmebakt grovbrød

Asparges og ristet spekeskinke på hjemmebakt grovbrød

Har du tynne skiver av spekeskinke er det enklest å legge de på et bakepapir i stekeovnen på ca. En god hjemmebakt grovbrødskive toppet med frisk asparges og herlig spekeskinke, got til lunsj eller som en kveldsrett, enkelt og raskt å tilberede
Tapas

Tapas

Spekebundet asparges. Scampi surret i spekeskinke. Rull aspargesen inn i skinka, krydre litt med pepper, salt trenger du ikke
Bakt laks i citrusmarinade på risottoseng

Bakt laks i citrusmarinade på risottoseng

Smaker godt med asparges ved siden av. Legg laksen i et ildfast fat eller bruk stekeplaten til stekeovnen med bakepapir på, strø på salt, pepper og halvparten av marinaden, la laksen ligge slik en times tid før den skal settes i ovnen
Pai med sommersmak

Pai med sommersmak

Sett stekeovnen på 200 °C. 600 g spekeskinke. 1 bunt asparges (topper). Til denne oppskriften trenger du en paiform på 24 – 26 cm i diameter

Grønn pai

Server med kokt grønn asparges og tynne skiver spekeskinke. Skrell de grove stilkene på aspargesen. Kok opp vann , litt salt og sukker i en aspargeskjele eller bruk en

Tapas

Tapasen bestod av asparges med spekeskinke, cherrytomater og speltlomper med laks og fenalår. Asparges