La lompene grilles til osten er smelta og sprø. Alle rettene kan naturligvis lages i steikeovnen også, men det er litt ekstra stas å dra fram grillen når muligheten er her
Skjær purreløk i skiver og stek sammen medasparges i litt smør. Pisk egg og vann sammen og hell eggeblandingen over purreløk og asparges, tilsett mais, oppskåret paprika og salami, og ost
QueenOliven, fylte chili og kald iberico ost i terninger. Ellers gjør jeg litt mere ut av det med å ha en liten plett med forskjellig Tapas ved siden av
Andebryst, sopp og eplesalat, aspargesmed honningsaus og til dessert. Aspargesen. Resten av ost og skinkemuffinsene, server de sammen med ferdigkjøpte spekeskinke, spekepølser og kanskje et par gode oster,
Aspargesmedspekeskinke. Dette var virkelig en nydelig kombinasjon, smakane mellom torsk - søtpotet - salt asparges - frisk salat - pesto / sprø pinjekjerner blei en smaksfest