Parmesan er en naturlig umami, smaksforsterker, og egner seg veldig godt til asparges. Dens litt karakteristiske søte og milde smak gjør at den er perfekt sammen med en ramsløkpesto og litt revet parmesan
Heidi lagde aspargesmed røkt skinke (utmerket forrett eller tapasmat). Etter å ha gått tur i fjellet, er det veldig godt å komme inn til en varm hytte og å kunne se fram til en kveld med mye god mat å kose seg med i hyggelig selskap
Aspargesmedspekeskinke. Kjøttboller medparmesanog urter. Chouquettes medparmesankrem. oktober er det Parmigiano Reggiano Night, dette er en kveld der det handler om å spise et måltid med noen du bryr deg om
Inspirert av norsk sommer har jeg brukt asparges, spekeskinkeog ferske reker til retten, men oppskriften passer også veldig godt med varmrøkt laks eller kylling
Sprøstek gjerne bacon eller spekeskinke som du kan ha på toppen av suppen sammen med brødkrutonger. Legg toppene til side for de skal vi ha i til sluttSurr finhakket charlottløk med litt olje i en kjele i fem minutterTilsett kraften og kok opp
Vi kjenner alle til klassikeren medaspargesogspekeskinke. Når grønnsakene er ferdigstekt, legger du squashstrimlene på en plate og fordeler aspargesstengene pr strimmel
Grillet chili og hvitløksmarinerte aspargesmed skinke ogparmesan. Jeg har denne gang marinert aspargesenog hatt den over grillen i noen minutter og servert den som en forrett
Asparges smaker godt naturell servert med litt smør eller revet parmesan. Server ev med salat. Asparges kokes i lettsaltet vann tilsatt litt sukker for å få frem den gode smaken