Parmesan er en naturlig umami, smaksforsterker, og egner seg veldig godt til asparges. Dens litt karakteristiske søte og milde smak gjør at den er perfekt sammen med en ramsløkpesto og litt revet parmesan
Heidi lagde aspargesmed røkt skinke (utmerket forrett eller tapasmat). Etter å ha gått tur i fjellet, er det veldig godt å komme inn til en varm hytte og å kunne se fram til en kveld med mye god mat å kose seg med i hyggelig selskap
Terten lages med bunn av ferdigkjøpt butterdeig, og fylles med grønnsaker, skinke, ost og egg. Deretter strøs over vårløk, kokt skinkeog små skiver av tomat
Vi kjenner alle til klassikeren medaspargesogspekeskinke. Når grønnsakene er ferdigstekt, legger du squashstrimlene på en plate og fordeler aspargesstengene pr strimmel
Grillet chili og hvitløksmarinerte aspargesmedskinkeogparmesan. Jeg har denne gang marinert aspargesenog hatt den over grillen i noen minutter og servert den som en forrett