Server gjerne med revet parmesan. Ha pasta ogasparges i stekepannen og bland medpestoog pastavann. Kok pastaen etter anvisning på pakken og hiv aspargesen oppi det siste halvannet minuttet
Parmesan er en naturlig umami, smaksforsterker, og egner seg veldig godt til asparges. Dens litt karakteristiske søte og milde smak gjør at den er perfekt sammen med en ramsløkpestoog litt revet parmesan
Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pestomed en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter ogasparges
Skjær asparges, potet, purre, squash og paprika i små biter. Lag pesto ved å blande ekstra jomfru olivenolje, basilikum, ansjosfilet og revet parmesan i hurtigmikseren
Server med stekt asparges, samt kokt broccoli og jasminris. Istedet for fetaost, smaker det også godt medparmesan, både som fyll og som ostedryss til slutt
Server som på bildet, med nykokt asparges. ) Og en enslig asparges. Her er lammecarré servert med råstekte mandelpoteter, fyllt tomat, og portobellosopp medpesto
I tillegg til de som er nevnt her, kan aubergine, røbete, asparges eller fenikkel passe i terten. Spre tomat- ogpestosausen utover det forstekte terteskallet
Og til de musserende dråpene kom noen smakfulle munnfuller på bordet, ett fat crostini med småtomater, basilicum, hvitløk og olivenolje og ett fat crostini med hjemmelaget pestoogmed auberginepuré og pistasjnøtter
Riv litt fersk parmesan over ogmed fersk pesto. Ha i friske urtene, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje ogparmesan i en blender (eller stavmikser) og kjør alt til en jevn og tykk pesto
Ha så aspargesene (men spar på noen aspargestopper), pinjekjerner, parmesan, basilikum, hvitløksfedd, salt, olje, saft fra sitron og lime i en blender eller stavmikser og blend til du har en glatt pesto
Tilsett oppkuttet blomkål og la det bli litt brunt, deretter asparges, tomat og kikerter. Rød pestoog fløte gir en veldig fyldig og god smak til sausen, og kombinasjonen av grønnsaker og kikerter er skikkelig godt til