asiatisk, koriander, Middag, soyasaus, steamed buns, svin. Det digge myke brødet, kombinert med asiatiske smaker og litt spicyness, rett og slett fingerlicking good
Prøv den sammen med grillet svin indrefilet neste gang du skal ha gjester til grilling, lunsj eller middag, eller server den alene med et dryss ristede peanøtter eller cashewnøtter på toppen
Da jeg fikk tenkt litt, og kombinerte fremgangsmåten fra en asiatisk ribbeoppskrift jeg er veldig glad i med noen marmorerte koteletter, da ble det andre boller
Er du glad i de asiatiske smakene, tror jeg garantert du vil like denne retten. Krispy hjertesalat fylt med kjøttfyll av svinekjøtt, sprø grønnsaker og toppet med sesamfrø og chili- og soyasaus - denne enkle retten er god som kveldskos eller enkel middag, men passer også perfekt som forrett
I denne asiatiske utgaven bruker jeg en dressing av olje og eddik, men det er også veldig vanlig å bruke majones, som jeg har brukt i denne oppskriften her