Sausen bidrar til at kyllingen blir herlig karamellisert og nøttene gir en fin krønsj. Bland finraspet ingefær og hvitløk sammen med resten av ingrediensene tilsausen
Dette er en gryte med en litt tynn saus. Fra gårsdagens middag hadde jeg både koriander, ingefær og vårløk til overs, så tankebankene gikk raskt i asiatisk retning
Jeg burde nok ha laget en mer orientalsk dip til, men jeg liker å ha noe basert på Crème Fraiche eller rømme når vingene skal være litt sterke, for å nøytralisere hetebølgen litt
Rør sammen alle ingrediensene tilsausen. Den hjemmelagde sausen gir masse fantastisk smak med retten. Denne varianten av Asiatiskkyllingwok er laget med forskjellige ingredienser som alle til sammen gir fantastiske smaker
Kutt opp kålen i små biter Kutt opp vårløken i små biter Kutt opp koriander i små biter Tilsett cashewnøtter Tilsett salt Tilsett eplecidereddik Tilsett sesamolje Lag en saus
Og mine asiatiske venner, tilgi meg for å ha rotet i oppskriften (men dette ble godt til slutt). La kyllingfilen(i tynne strimler) marinere i teriyaki sausen i en time
Pak Choy er en asiatisk kål med ganske sterk peppersmak. Bland honning, Sriracha, revet eller finhakket hvitløk, risvineddik, soyasaus og saften av en lime godt sammen i en bolle, som har plass tilkyllingen
Koriander er svært smaksrik, og er spesielt mye brukt i det asiatiske og meksikanske kjøkken. Server kyllingen med kokt ris, gjerne min favoritt Jasminris, frisk salat og den nydelige sausen
Jeg hadde tenkt til å tilberede dagens kyllinglår med asiatiske smaker på grillen i hagen. Krydre kyllinglårene med salt, ingefær og hvitløkspulver, bland resten av ingrediensene til marinaden, ha kyllinglår og marinade i en plastpose og la kyllingen marinere i kjøleskap over natten