Asiatisk salat og søtpotetmos oppskrifter

Kofta kebabs

Asiatisk, Grillmat og tilbehør, Middag, Storfekjøtt. Bbq-glaserte baby back ribs med bakt søtpotet ogsommersalat
Asiatisk salat og søtpotetmos

Asiatisk salat og søtpotetmos

1 brokkoli deles1 bunt asparges, deles i biterKok disse i lettsaltet vann i ca 4 min, slå vannet fort av og ha under rennende kaldt vann i dørslag. 1 rød chili, skrap ut frøene og hakkes fint1 hvitløk fedd knuses4 ss olivenolje1 kork sesamolje2 ss soyasaussaften av 1 sitronBland dette godt og la stå 10 min før grønnsakene blandes godt med dressingenSøtpotetmos. 3 søtpoteter vaskes godt, og deles i store biter og has i en stekepose sammen med 1 delt lime, stek dette i stekeovnen ved 210 grader i ca 40 min eller til potetene er skikkelig møre, mos potetene med en gaffel, press ut saften av limen, pluss slå over kraften som dannet seg i stekeposen. 1/2 chili, ta ut frøene og hakkes1/2 potte koriander, hakkeslitt olivenoljesalt/pepper2 ss mangochutnysaften av 1 limeAlt dette blandes med mosenServer dette til stekt indrefilet eller hvit stekt fisk 1 brokkoli
Ribbe hele året!

Ribbe hele året!

Selv liker jeg godt å lage ribbe med asiatisk vri.  Tilbehør som vil egne seg til sommeren er en lun salat av grønne brekkbønner, cherrytomater og ristede pinjekjerner
Nesten thai?

Nesten thai?

De fleste butikker har poser med små salatblader, jeg brukte en asiatisk variant. Innimellom lager jeg mandagsmiddag til gode venner, og for et par uker siden lagde jeg litt ulike asiatiske småretter