Asiatisk laks oppskrifter

39 Lagre
Asiatisk Laksa suppe

Asiatisk Laksa suppe

Laksa paste (Fåes kjøpt i noen asiatiske forretninger). Ha så i sukker og Laksa pasten, rør laksa pasten forsiktig til den er blandet ut
9 Lagre
Laks i form med asiatisk vri

Laks i form med asiatisk vri

1 kg laks- eller ørretfilet med skinn2 løk1 rød paprika1 gul paprika3 hvitløksfed2-3 cm frisk ingefær2-3 rød chilli3-4ts currypaste1 kvast frisk korianderSolsikke- eller rapsolje1 ts sennepsfrø1 ts bukkehornkløver1 ts fennikelfrø1 håndfull karriblader (finnes i innvandrerbutikker)1 boks cherrytomater10-15 rå scampi eller 1/2 kg reker1 boks kokosmelk2 sitronerSalt og pepper. 1 kg laks
1 Lagre
Laks og vårløkburger med sprø asiatisk coleslow

Laks og vårløkburger med sprø asiatisk coleslow

Prøv denne asiatiske varianten av Lofoten fiskeburger med laks og vårløk. Varm Lofoten fiskeburger med laks og vårløk i smør i stekepanne til de er gjennomvarme
0 Lagre
Asiatisk laks med nykål, spinat, rødløk og ristede sesamfrø

Asiatisk laks med nykål, spinat, rødløk og ristede sesamfrø

Kjapp og sunn hverdagsmat med en asiatisk touch. Ha litt mer olje i stekepannen og stek laksen i terninger til den har fått en sprø og gyllen skorpe
2 Lagre
Bahn Xeo – asiatiske pannekaker med reker og laks

Bahn Xeo – asiatiske pannekaker med reker og laks

D. i. s. s. e. s. p. r. ø. e. o. g. g. o. d. e. p. a. n. n. e. k. a. k. e. n. e. m. e. d. f. e. r. s. k. e. r. e. k. e. r. ,. r. ø. k. e. t. l. a. k. s. o. g. v. å. r. l. ø. k. m. å. d. u. b. a. r. e. p. r. ø. v. e. D. e. e. r. e. n. k. l. e. å. l. a. g. e. o. g. e. r. e. t. a. r. t. i. g. a. s. i
2 Lagre
Sobanudelsalat med laks og asiatisk dressing

Sobanudelsalat med laks og asiatisk dressing

+ Stek laksen på høy varme i litt kokosolje. + Kutt opp avokadoen og dra fra hverandre laksen til passende biter
72 Lagre
Laks med karri og grønnkål

Laks med karri og grønnkål

Laks eller ørret i form med asiatisk vri. Karri og cajennepepper gjør denne laksemiddagen spennende og gir masse god smak
43 Lagre
Marinert laks servert med en deilig søtpotetblanding...

Marinert laks servert med en deilig søtpotetblanding...

Altså, soyasaus er virkelig sååå mye mer enn tilbehør til asiatisk mat. Marinert laks servert med en deilig søtpotetblanding
19 Lagre
Laks til forrett og laks til hovedrett - oppskrift på en deilig dipsaus

Laks til forrett og laks til hovedrett - oppskrift på en deilig dipsaus

En lett og superdeilig middag med asiatiske smaker. Her om dagen nøt jeg og Ingeniøren laks i lange baner
19 Lagre
Ovnsbakt laks med stekt ris og grønnsaker

Ovnsbakt laks med stekt ris og grønnsaker

Dette er en rask og veldig god rett med både norske og asiatiske smaker. Legg laksen med skinnsiden ned i en smurt ildfast form
12 Lagre
Sesampanert laks på 'grønne saker' ♫♪

Sesampanert laks på 'grønne saker' ♫♪

-alle har vel hørt om sesamolje, "et must" i det asiatiske kjøkken. Fjern skinnet på fisken, skjær den i porsjonstykker og legg laksen i en ildfast form penslet med smør
7 Lagre
Sprø laks

Sprø laks

I dag har eg steikt laksen sprø i smør, og så har eg laga ein asiatiskinspirert saus til. Det gir endå betre og meir asiatisk smak
7 Lagre
Asiatisk laksesymfoni

Asiatisk laksesymfoni

Kryddersammensetningen kan du variere med lyst og humør, så da ble det asiatisk på meg. Denne herlige lakseretten fikk jeg tips om fra min søte venninne, Neelu
5 Lagre
Laks med asiatiskinspirert marinade

Laks med asiatiskinspirert marinade

Derfor er det fint at det finnes mange spennende asiatiske versjoner med laks. Jeg har dilla på asiatisk mat om dagen
4 Lagre
Laks med stekt ris og raita

Laks med stekt ris og raita

Litt asiatisk inspirert rett, som viste seg å være veldig god. Ingredienser laks. 2 porsjoner laks (150-200 g per pers). Krydre laksen med salt, pepper og revet skall fra 1 liten sitron. Stek laksen på sterk varme med litt olje i pannen og skallet ned i 5 minutter.   2 porsjoner laks (150-200 g per pers)
5 Lagre
LAKSEGRYTE, ASIATISK, ENKEL, STOR PORSJON

LAKSEGRYTE, ASIATISK, ENKEL, STOR PORSJON

Smak til før du har i laksen. Hele gryteretten, uten laks, kan gjøres ferdig i god tid, gjerne dagen før
3 Lagre
Laks tataki med eple, fennikel, feldsalat, rødløk og ponzusaus

Laks tataki med eple, fennikel, feldsalat, rødløk og ponzusaus

Til denne har jeg gått for asiatiske smaker, men smelt på med rå og knasende grønnsaker. Ta nå laksen ut av marinaden, og bland sesamfrø og pepper på en tallerken
3 Lagre
Grillet asiatisk svinefilét med mangosaus

Grillet asiatisk svinefilét med mangosaus

Svinefiléten kan byttes ut med kylling eller laks. Flying culinary circus asiatisk five spice glaze (fås kjøpt på Meny)