Asiatisk laks oppskrifter

8 Lagre

Laks i form med asiatisk vri

1 kg laks- eller ørretfilet med skinn2 løk1 rød paprika1 gul paprika3 hvitløksfed2-3 cm frisk ingefær2-3 rød chilli3-4ts currypaste1 kvast frisk korianderSolsikke- eller rapsolje1 ts sennepsfrø1 ts bukkehornkløver1 ts fennikelfrø1 håndfull karriblader (finnes i innvandrerbutikker)1 boks cherrytomater10-15 rå scampi eller 1/2 kg reker1 boks kokosmelk2 sitronerSalt og pepper. 1 kg laks
2 Lagre

Bahn Xeo – asiatiske pannekaker med reker og laks

D. i. s. s. e. s. p. r. ø. e. o. g. g. o. d. e. p. a. n. n. e. k. a. k. e. n. e. m. e. d. f. e. r. s. k. e. r. e. k. e. r. ,. r. ø. k. e. t. l. a. k. s. o. g. v. å. r. l. ø. k. m. å. d. u. b. a. r. e. p. r. ø. v. e. D. e. e. r. e. n. k. l. e. å. l. a. g. e. o. g. e. r. e. t. a. r. t. i. g. a. s. i
4 Lagre

Laks med stekt ris og raita

Litt asiatisk inspirert rett, som viste seg å være veldig god. Ingredienser laks. 2 porsjoner laks (150-200 g per pers). Krydre laksen med salt, pepper og revet skall fra 1 liten sitron. Stek laksen på sterk varme med litt olje i pannen og skallet ned i 5 minutter.   2 porsjoner laks (150-200 g per pers)
Søkeforslag og sider