Ordentlig asiatisk snadder med kylling, kokosmelk og masse grønnsaker. Fra gårsdagens middag hadde jeg både koriander, ingefær og vårløk til overs, så tankebankene gikk raskt i asiatisk retning
Ett kyllingbryst per person. Brukes som en sprø salat til gryten. Ett kyllingbryst per person. Du kan velge om du baker kyllingbrystene på 175 grader i ca 15 minutter eller kutt kyllingen i strimler, steke de i en stekepanne og ha de i sausen til slutt som en kyllinggryte
Se våre andre asiatiske oppskrifter her. Kok opp en stor gryte med vann, og ha i risnudlene. 350 gr kyllingkjøtt i terninger (Lår, filet, bryst – bruk det du har – men ta bort evt. 1 dl kyllingkraft (Jeg innrømmer det – jeg brukte buljongterning). Bland kylling og 1 ½ soyasaus i en skål, og sett den til side. Ha i kyllingen og stek i 3-4 minutter (eller til kyllingen er gjennomstekt). 350 gr kyllingkjøtt i terninger. 1 dl kyllingkraft (Jeg innrømmer det – jeg brukte buljongterning). Bland kylling og 1 ½ soyasaus i en skål, og sett den til side
Prøv også våre andre asiatiske oppskrifter. Hvis du ikke har termometer kan du putte en trepinne (spisepinne, tuppen på en stekespade eller lignende) ned i gryten
Jeg har nå klar kyllingen, to finhakkede paprika, litt chilli og litt mer krydder. 2 bk (800ml) kokkosmelk6 dl kyllingkraft2-3 ss østersaus2-3 finhakkede gulrøtter2-3 finhakkede rødløk (små)Østersaus er noen jeg bruker mye i asiatisk matlagning og det smaker i motsetning til fiskesaus mye mildere og søtere. Kyllingen er marinert i skallet og saften av en vasket lime i 10-15 min. 6 dl kyllingkraft
Smaskens gryte med smakfulle asiatiske smaker, full av vitaminer og proteiner ♫♫♥. Det hellige kornet, quinoa er kjempegodt i en god salat med reker, grønnsaker og en asiatisk dressing,
Den lille knollen er obligatorisk i mye asiatisk mat. eks Tikka Masala, Hummus(kikertpurè), hjemmelaget tacokrydder og meksikansk kyllinggryte, bare for å vise bredden av bruksområdene
Jeg savner Thailand hver eneste dag og jeg har lagt min elsk på Thaimat og Asiatiske smaker, og på den måten bringer maten meg på et vis tilbake til smilets land flere ganger i uken