På lørdag lagde vi denne deilige festmiddagenI Den er nok dessverre ikke så sunn med tanke på fettet på anden, sukkeret i sausen og honningen på rosenkålen
La de surre med et par minutter før du har i sukker og eplejuice. APPELSINSAUS. ANDEBRYST. Hell i appelsinsaft og sukker i kjelen og varm til sukkeret er oppløst
Lag gjerne en appelsinsaus til (oppskrift på bloggen under and), eller bruk sjyen som saus. Strø sukker over rødløken, så den blir karamellisert, så har du over vin og kanelstang, og lar løken surre til den er mør
And passer utmerket som festmat på for eksempel nyttårsaften som en variasjon til kalkun eller til en romantisk middag (her er også andebryst en god idé)
Rikelig med perfekt rosastekte andebryst, appelsinsaus,Clothildes ristepoteter som forøvrig er verdens beste, og plenty med flotte krispy aspargesbønner som ved siden av erter er den grønnsaken som virkelig funker selv om man kjøper den i frossen tilstand
Hell i appelsinjus og sukker i kjelen og varm til sukkeret er oppløst. Appelsinsaus. Legg andebrystet med svoren ned i en stekepanne og stek til svoren har blitt brun og sprø
Du kan selvsagt bruke et helt annet tilbehør også, appelsinsaus smaker nydelig til and synes jeg. Legg så i andebrystene, dekk bollen med plastfolie og sett tilbake i kjøleskapet