Oppskriften er basert på en klassisk oppskrift på fransk Crème brûlée, men her er den tradisjonelle vaniljepuddingen smaksatt med saft og finrevet skall av appelsin
I forbindelse med Matbloggsentralen sin utfordring “Yoghurt&Jul”, har jeg valgt å bruke tranebærkompotten som en del desserten sammen med vanilje yoghurt og min egen vinter-granola
♥ Du finner flere andre varianter av jordbærsyltetøy her på Det søte liv, se for eksempel Jordbærsyltetøy, Jordbærsyltetøy med vanilje, Jordbær- og rabarbrasyltetøy og Jordbærsyltetøy med moreller og rips
Dette er en av mine favoritt kaker, og jeg har laget mange slags versjoner av denne kaken, og denne jeg idag deler her er med nøtte og mandelbunn med et hint av appelsin og kanel
Panna cotta med smak av vanilje, kanel og appelsin. Jeg har benyttet soyamelk med vanilje fra Alpro (den er også søtet så du behøver ikke tenke på ekstra søtning) og Agar Agar-pulver kjøpt i helskost