Butikskæden sørgede for vin til folket samt for allverdens sydlandske specialiteter, deriblandt den frækkeste italienske dessert af frosne citroner og appelsiner, der var udhulede og fylt til randen med sorbet
Avkjøl i formen, server romtemperert med eksotisk fruktsalat ev sitron eller pasjonsfrukt sorbet. Se også tips) 250 g mykt, usaltet smør 2 dl brunt sukker 4 egg, romtempererte ½ ts flaksalt 1 ts finhakket rød chili 1-2 ts tykk balsamico sirup/eddik (Chili kan sløyfes eller byttes ut med finrevet skall av appelsin). Se også tips) 250 g mykt, usaltet smør 2 dl brunt sukker 4 egg, romtempererte ½ ts flaksalt 1 ts finhakket rød chili 1-2 ts tykk balsamico sirup/eddik (Chili kan sløyfes eller byttes ut med finrevet skall av appelsin). Hell i røren og stek på nederste rille i varm stekeovn, 175 grader i 45 -50 min Avkjøl i formen, server romtemperert med eksotisk fruktsalat ev sitron eller pasjonsfrukt sorbet
Du kan også lage med appelsiner, eller noe annet du liker godt. Hjemmelaget sorbet med mango 30 gram. Er du glad i brus, men vil ha et sunnere alternativ
Serverte den med appelsinsorbet for å få litt friskhet i desserten. Ved opplegging av desserten pensel på karamellsaus på en tallerken og ha på sjokoladenkremen og sorbeten
Her var stappe av søtpotet, smaksatt av appelsin. Hvileretten var en litt for søt sorbet. En lørdag i desember var min kjære og jeg på staselig restaurantbesøk i Sandefjord