av steketiden for et mest mulig crispi skinn. and, and med appelsinsaus, and med tilbehør, and til middag, andebryst med rosmarin og hvitløk, andebryst med tilbehør, appelsin, appelsinsaus, balsamico, balsamicobakte cherrytomater, balsamicoeddik, croquetter, croquetter med timian, date mat, datemat, festmat, gourmet mat, høytidsmat, jubileumsmat, jubileumsmiddag, kjærlighet, kremet brokkolisalat, mat til date, middag for to, middag til valentines day, nyttårsaften middag, ovnsbakte cherrytomater, pannestekt nadebryst, romantisk valentines day middag, Romatisk middag, valentines day, valentines middag, valnøtter
And passer utmerket som festmat på for eksempel nyttårsaften som en variasjon til kalkun eller til en romantisk middag (her er også andebryst en god idé)
Rut skinnsiden på andebrystet, gni med salt og pepper. Du kan også steke ferdig i ovn. Jeg bruker gjerne jerngryte når jeg steker andebryst, da slipper jeg fettsprut
PEPPERKVERNA
Andebryst . skallet etter endt steketid. med ovnstekt søtpotet og sjalottløk. eks ruccolasalat på asjetten Legg på søtpotet, løken og andebrystet
La det ettersteke sammen med potetene resten av steketiden, ca. Pakk brystet inn i aluminiumsfolie på et lite ildfast fat og sett inn i ovnen sammen med potetene