Du kan bruke kirsebær, bringebær, epler, pærer, kvede, aprikos appelsin etc, etc. Selv handlet jeg alltid med meg kilovis med franske andebryst fra Kastrup flyplass, for de kostet nesten ingenting
Jeg hadde sausen til bakt torskeloin over blomkålpurè, og til andebrystmedpærer. Ha i blåskjell- og kalvekraften sammen med grovkuttet aromasopp, halvparten av den hvite delen av purren, og resten av ingrediensene, bortsett fra smør
Metoden med å trekke kjøttet i kraft har jeg prøvd med hell før. Den gangen var det Brimis urtetrekte indrefilet, nå var det Gordon Ramsays forslag med å trekke kjøttet etter det var først brunet, i kyllingkraft
Begge vinene kan fint drikkes til konfiterte kyllinglår, eller andebrystmedpærer. Høyden, det kjølige været og det rike vulkanske jordsmonnet er perfekte ingredienser for å produsere elegante viner med finfølelse og dybde
Det er en opplevelse verd å ta med seg. Ekstremt flott fruktkonsentrasjon og rikhet, med silkeaktige, mørke og leskende smaker av modne kirsebær, blå plommer, ørlite viff av karamell og espresso
Riv salaten i store biter og bland den forsiktig med de brunede pærene. Skjær skinnet på andebrystet i ruter og krydre rikelig med BBQ & Grill Mesquite krydder og la det marinere, gjerne over natten