Andebryst med pære oppskrifter

3 Restauranttips i London

3 Restauranttips i London

Måltidets høydepunkt var rett fem som var andebryst og konfiterte andelår med traktkantarell, erter og bønner

JULEMIDDAG MED JULIAN.

ANDEBRYST OG PORTVIN. Poteter + løk, pære og tranebær. Vi deler gjerne oppskriften på denne fantastiske retten med deg
Andebryst med pærer og neper

Andebryst med pærer og neper

Innlegget Andebrystmedpærer og neper ble publisert på Mat og Vinnett. Legg andebrystenemed skinnsiden opp på et skjærebrett
Rødvinssaus

Rødvinssaus

Jeg hadde sausen til bakt torskeloin over blomkålpurè, og til andebrystmedpærer. Ha i blåskjell- og kalvekraften sammen med grovkuttet aromasopp, halvparten av den hvite delen av purren, og resten av ingrediensene, bortsett fra smør
Rippon Mature Vine Pinot Noir 2012

Rippon Mature Vine Pinot Noir 2012

Vinen var supergodt til entrecot i soppsaus, men den kan også gå fint til ytrefilet av hjort og andebrystmedpærer, eller nyt den uten mat
Indrefilet av storfe

Indrefilet av storfe

Metoden med å trekke kjøttet i kraft har jeg prøvd med hell før. Den gangen var det Brimis urtetrekte indrefilet, nå var det Gordon Ramsays forslag med å trekke kjøttet etter det var først brunet, i kyllingkraft

Logan Pinot Noir

Begge vinene kan fint drikkes til konfiterte kyllinglår, eller andebrystmedpærer. Høyden, det kjølige været og det rike vulkanske jordsmonnet er perfekte ingredienser for å produsere elegante viner med finfølelse og dybde

Peay Vineyards Pomarium Pinot Noir 2013

Det er en opplevelse verd å ta med seg. Ekstremt flott fruktkonsentrasjon og rikhet, med silkeaktige, mørke og leskende smaker av modne kirsebær, blå plommer, ørlite viff av karamell og espresso
Lavradores de Feitoria Meruge Tinto 2013

Lavradores de Feitoria Meruge Tinto 2013

Nydelige intense og mørke smaker av blå plommer, modne kirsebær, medium eiket, krydder og en eim av friske bringebær som holder bra liv i vinen

OMA Barolo 2012

Smak den gjerne sammen med lammecarrè, andebrystmedpærer og neper, eller en av Ole Martins oppskrifter

Andebryst

Riv salaten i store biter og bland den forsiktig med de brunede pærene. Skjær skinnet på andebrystet i ruter og krydre rikelig med BBQ & Grill Mesquite krydder og la det marinere, gjerne over natten

Festmenyen

Festterrine med løyromsaus til forrett, andebrystmed bjørnebærsaus og ovnssteikte poteter til hovudrett, og omnsbakt frukt til dessert