Andebryst med honning saus oppskrifter

Andebryst med spicy saus!

Andebrystmed spicy saus. Snitt rutemønster i fettet på andebryst. Legg med skinnsiden ned i kald stekepanne
Andebryst med betechips og plommesaus

Andebryst med betechips og plommesaus

Snitt skinnsida på andebrysta på skrå ned til (men ikkje i gjennom) kjøtet med ein sylkvass kniv. Til andebrysta laga eg ein klassisk plommesaus, den blir alltid suksess

Teriyakimarinert laks

Andebryst. Etter marinering legges laks medmarinadesaus i en ildfast form. mango-, chili-, limesalat og med ris ved siden av
Andebryst med rødløkmarmelade, tomatconfitt, sprøstekt sopp og rosmarinsaus

Andebryst med rødløkmarmelade, tomatconfitt, sprøstekt sopp og rosmarinsaus

Smak til med mere krydder, honning, eddik hvis det er nødvendig. Når man først er i Procvence spiser man and i en eller annen form, særlig andeconfitt som nesten alltid står på menyen hos de fleste restauanter, men andebryst står også ofte på menyen og da med et godt smakfullt tilberedt tilbehør og velsmakende saus
Andebryst i honningsennep

Andebryst i honningsennep

Etter å ha rotet rundt i diverse kokebøker nå sist lørdag fant jeg en oppskrift som hadde sennep- og honningsausmed erte- og maistilbehør til
Nyttårsaftenmeny

Nyttårsaftenmeny

Ferske og gode andebrystmed passe med fettlag. Andebryst. Bland varmt smør med hvitløk,ingefær, persille og soyasaus
Datenight: treretters middag

Datenight: treretters middag

Som sagt hadde vi jordskokksuppe til forrett, andebrystmed tilbehør til hovedrett og sjokolademousse til dessert
En anderledes and

En anderledes and

Det kjøpes hos Albert og Claudette, landsbyens hyggelige slakterpar med "verdens beste" andebryst. Og så MÅ vi ha andebryst på menyen

Dampet andebryst med ingefærsaus

Rør inn honningen i soyasaus og tilsett presset sitron. Skjær andebrystet i tynne skiver og anrett sammen medsaus og grønnsaker

Marinert andebryst

Legg risen på varme tallerkener, medandebrystet på toppen. Til marinaden blandes sitronsaft, honning, soyasaus, olivenolje, hvitløk og litt nykvernet pepper i en stor bolle