Andebryst med bakt sjalottløk & sjysaus ✿✿ Servert med fløtegratinerte poteter og asparges ♫♪ Skyen i formen serveres som saus til andebrystet, sammen med den bakte løken. Ikke noe er så godt som mørt, rosastekt, smakfullt andebrystEdel's Mat &Vin
Andebryst og hjemmelaget rødvinssaus Deretter gnir du det inn med salt og pepper (best med Maldon-salt spør du meg). Ved siden av hadde vi aspargestopper og fløtegratinertepoteterSitronsorbet
Jul - Romjul & Nyttårsmeny 2014 ༺♥ Uke 52 + Uke 1 ' 2015 ༺♥ Årets første lørdag ♫♪THAISALAT og SPICY ANDEBRYSTmed FIVE-SPICE kydder - 五香粉. Oppskrift på Thaisalat og andebryst finner du her Edel's Mat &Vin
Ukemeny for romjulen og nyttårshelgen - Uke 52 - 2016 ༺♥Andebrystmed bakt sjalottløk & sjysaus. Ikke noe er så godt som mørt, rosastekt, smakfullt andebryst. Servert medfløtegratinertepoteter og asparges ♫♪ Edel's Mat &Vin
Ukemeny - Uke 53 - Nyttårsmeny ~*♥*~Andebrystmed gulrotpuré, rosenkål, timianpoteter & rødvinsaus. Servert med waldorfsalat, poteter, grønnsaker og fløtesaus Edel's Mat &Vin
Andebryst med krydret appelsinsaus, fløtegratinerte poteter, sellerirotpuré og balsamico-sjampinjong Denne lørdagskvelden endte med kaldt andebryst, kalde fløtegratinertepoteter, kald sellerirotpuré, og kald balsamico-sjampinjong Cecilie i forstaden
Middagstips for helgen! I dag sto jammen andebryst på menyen, min favoritt. For en som virkelig ikke tåler smaken av poteter er dette helt suverent Sitronsorbet