Hvorfor ikke prøve det samme medandebryst. Andebryst kan stekes på flere måter – det vanlige er å først rute svor/skinnside og brune denne raskt i stekepanna og så ettersteke i ovnen
and, and medappelsinsaus, and med tilbehør, and til middag, andebrystmed rosmarin og hvitløk, andebrystmed tilbehør, appelsin, appelsinsaus, balsamico, balsamicobakte cherrytomater, balsamicoeddik, croquetter, croquetter med timian, date mat, datemat, festmat, gourmet mat, høytidsmat, jubileumsmat, jubileumsmiddag, kjærlighet, kremet brokkolisalat, mat til date, middag for to, middag til valentines day, nyttårsaften middag, ovnsbakte cherrytomater, pannestekt nadebryst, romantisk valentines day middag, Romatisk middag, valentines day, valentines middag, valnøtter
– Andebrystmedappelsinsaus, ovnsbakte rotgrønnsaker med rødløk- og eplekompott…. Jeg syntes det er noe helt spesielt med nyttårsaften og vektlegger maten mer enn noen gang ellers i året
Server and i appelsinsausmed stekte potetbåter og sukkererter og lettkokte gulrotskiver. Denne oppskriften på andebryst har en fantastisk god saus med smak av appelsin, karamell og balsamico
Populært som det fremdeles er medappelsinsaus til and - jeg foretrekker en god rødvinsaus. Stek andebrystet på middels varme med svorsiden ned tilfettet som sitter under svoren har smeltet og svoren blir sprø
eks andebryst i appelsinsaus. Denne versjonen hever nivået enda et par hakk uten særlig mye jobb. Slik lager du denne luftige potetmosen med et snev av appelsin