And med hoisinsaus pannekaker oppskrifter

And med pannekaker

And med pannekaker

Tilsett nam pla, andekjøtt, chilisaus og hoisinsaus og la alt bli godt gjennomstekt. Andekjøttet pilles fra skroget
Peking inspirert and

Peking inspirert and

Det er noe med enkeltheten i retten og hvor smaksrik den er som gjør den nydelig. Hoisinsaus. Server alt og la den enkelte lage sine egne pannekaker på bordet
Crispy Duck ♫♪ Pekingand !

Crispy Duck ♫♪ Pekingand !

I tillegg til pannekaker serveres den med strimlede grønnsaker og hoisinsaus, en kinesisk dippsaus. Crispy duck serveres med kinesiske pannekaker, jianbing
Oppskrift: Peking Duck av andebryst

Oppskrift: Peking Duck av andebryst

Server i pannekaker med strimlet agurk, vårløk og hoisinsaus. Egentlig skal man jo bruke en hel and, eller i den minste et helt lår, med skinn, sånn som i denne oppskriften fra Jamie Oliver, men vi hadde andebryst i fryseren så da måtte jeg prøve meg litt frem
Gakk gakk til middag!

Gakk gakk til middag!

Ris, hoisinsaus, avocado og Canard L'Orange (som jeg sikkert til og med har skrevet feil)Som crispy duck eller pekingand - med kinesiske pannekaker, hoisinsaus og agurk

And a la peking (Pekingand)

Skjær først anden igjennom langs brystbenet med en skarp kniv. Del den fra halsen med mot gumpen. hoisinsaus