Her er det populære, amerikanske Oreokjeks som setter smak på både browniesbunnen og kremen oppå. Kaken består av en mørk og deilig "Chocolate Fudge Brownie" som dekkes med en superdigg "Cookies & Cream Frosting"
Gutta i huset setter veldig stor pris på store amerikanskecookiesmedsjokolade, og etter at de smakte på disse, blir de ikke skuffet om de får de servert heretter
I dag skal du få oppskriften på nydelige amerikanskecookies. Glutenfrie cookiesmedsjokoladebiter. Ønsker du en finere konsistens kan kokossukkeret males kjapt i en blender før du blander det med sukrin melisen
Disse amerikanskesjokoladecookiesene inneholder lite hvetemel og nesten uforskammet mye mørk sjokolade – det gjør dem usedvanlig myke i konsistensen og gir dem en deilig, intens sjokoladesmak
alternativ til den klassiske amerikanske "peanut butter cookie". Tenkte neste gang å ha med noen glutenfrie sjokoladebiter eller ristet solsikkefrø – yum
Du finner min oppskrift på sukkerfrie amerikanskecookies her. Sunnere cookies-miks. Smelt sjokolademiksenmed fibersirup i en kjele, rør inn bær og nøtter og hell i en form
Jeg har en fornemmelse av at det er slik ekte amerikanskecookies er. Uansett så puttet jeg en god del salte peanøtter og store biter av kokesjokolade i deigen
Disse var amerikanske slik at jeg måtte regne om og tilpasse oppskriften til norske mål. Dersom du skal lage cookiesmed det samme kan du bruke en isskje til å lage kakene
Hakk opp sjokoladen i passe store biter og bland inn i deigen til slutt. Del deigen i 30 like store biter og form til kuler som legges på stekeplater dekket med bakepapir. 100 g melkesjokolade. 100 g hvit sjokolade. 100 g mørk sjokolade