Så skal vi lage hvit saus. Tilsett sausen til levermassen sammen med egg og bland godt. 200 gram spekk (alternativt litt fettholdig kjøtt som litt ribbe for eksempel). 200 gram spekk (alternativt litt fettholdig kjøtt som litt ribbe for eksempel)
De fleste vil ha sprø svor til ribba og da er alternativet at du lager dette ved siden av. Godt er det uansett med medisterkaker, sosisser, rødkål, en god saus, melne poteter og kanskje litt god, sterk sennep
Stadig flere nordmenn ønsker å bytte ut øl og akevitt med vin på juleaften – og det finnes faktisk svært gode både røde, hvite og boblende alternativer som passer vel så bra til det man spiser på julekvelden som det man tradisjonelt har pleid å drikke for å hamle opp med fet og salt norsk julemat
Alternativt så sprøsteker du småbiter av ribberestene. Ribbe har blitt fortært, grov patè av svin og kylling med masse urter er lagd og spist, marsipan og pepperkakehus er på plass