Herlig, kremet rettmed smaker fra Middelhavet, men veldigmektigaltså. Er SÅ enkelt medalti en form, som du kan forberede iforveienog steke når alle endelig har kommet i hus -og er klare for middag
Lyst kjøtt, som kyllingogsvinekjøtt tar letteretil seg smakene enn storfekjøtt, du trenger derfor en marinademedlitt ekstra sterke smaker -og gjerne en blanding av søtt, saltoglittspicy
Ha på littsaltog pepper og legg ett lag tilmedpoteter. Dette er en av minefavoritter, kyllingi langpanne, den smaker helt fantastisk Jeg elsker dessuten mat hvor alt skal i en panne, deilige smaker som blander seg, ingenrøringog styr over kasseroller, det er bare å settei ovnen og vente på at den kommer ut klar tilservering
Bland så sitronsaft, crème fraîche, saltog pepper i en bolle. Bland alt sammen til slutt. Jeg synes rettogslett smaken er bedre på crème fraîche og det gjør at hele retten får en fyldigere smak
Etter det, så er det bare å mikse sammen alti en god food processor. Smak tilmedsaltog pepper. Squash- ogpotetgratengPrintIngredienser kan kjøpes på altShop eller iHerb
Så blandes løken oghvitløkeni, før du ringler over olivenolje, og topper medsaltog pepper. Når jeg har smurt inn en langpanne medoliven olje, legges deigennediogsettes på ett lunt sted
Jeg pakket altvanntettog angrer ikke et sekund på det. Jeg opplevde minimaltmed ubehag av høyden. Alt annet vi måtte trenge pakket vii egen bag som ble fraktet av bærerne