Det aller viktigste, og noe jeg ALLTID har ekstra av er avokado. Noen ganger baker jeg lavkarbobrød, men det ligger ganske lenge i fryseren før det blir spist opp
Lavkarbo brødbakst er så utrolig mye enklere enn vanlig tradisjonell bakst. Ingen forheving og etterheving - bare rør sammen alle ingrediensene og stek
Hun er heldigvis en veldig klok og fornuftig fjortis som skjønte med en gang at et lavkarbo kosthold er absolutt den beste veien å gå, men har imidlertid en mor (min kjære søster) som virkelig ikke liker å lage mat
Tidligere har jeg postet oppskrift på allergivennlige sukkerfrie bounty, men i dag “super sizer” vi den populære kokos sjokoladen og lager en hel bounty kake
LCHF Lavkarbomat. Ja her går det i lavkarbo om dagen. Når det er sagt så vil jeg absolutt anbefale disse knekkebrødene til andre som ikke lever på lavkarbo
Relaterte innleggGlutenfritt og lavkarbo gulrotbrødMatinspo til matpakkaFrokostmuffins 3 egg. Cloud bread er visst supertrendy nå, og Pinterest- og Instagramavhengig som jeg er, måtte jeg jo prøve
Disse knekkebrødene ble utrolig gode og så gjør det jo ingenting at de i tillegg er lavkarbo. -) Når du først har fått fordelt røra utover stekebrettene er det ikke mye jobb å lage disse knasende, gode herlighetene