Det opprinnelige navnet var „Abacate“ og ble laget med avocado, rørsukker og rom. ”Das deutsche Bundesinstitut für Risikobewertung” anbefaler på det sterkeste at man har minst 10% alkohol i eggelikøren for å unngå salmonella faren
Det er en kjent sak at danskene ikke akkurat spytter i glasset, så da Epinion laget en spørreundersøkelse om hva danskene selv trodde var det sunneste inntaket av alkohol, så viser det seg at danskene tror at fullstendig avhold var det sunneste
Gjæret ved lav temperatur i ståltanker, kort maserasjonstid, tappet ulagret. Alkohol 12,00%Sukker. Kjempegod ovnsrett med mør kylling, helt herlig BBQ-saus og gode grønnsaker
på bildet ovenfor serverte jeg steken med mandelpotet-pure/mos, wokede grønnsaker (gulrot, sellerirot og squash) og som en liten avslutning toppet jeg det hele med hjemmelaget tyttebærpure
Min er norsk variant, uten for mange ukjente ingredienser. deretter tradisjonell temperaturkontrollert gjæring i ståltanker, 6 md. Alkohol 13,50%Sukker
Denne kan selvsagt også lages utenalkohol, men da blir det nok mer som en jordbærslush. Endelig helg. Denne helgen tenkte jeg å dele oppskriften på en frozen strawberry margarita
Etter en helg med en del festeligheter, alkohol og god mat, er jeg mer enn klar til å være like flink som jeg var sist uke, både når det kommer til sunn mat og trening
istedet for vaniljeekstraktkan man bruke vaniljeessens, vaniljeekstrakten er vaniljestang som har ligget i alkohol lenge nok til at alkoholsmaken forsvinner (tror det er oppskrift her inne på hvordan lage det selv)