Lager du for eksempel en stor porsjon albondigas – spanske kjøttboller, kan det i tillegg til å bli en krydret og heftig tapaskveld, også bli en italiensk aften med en deilig bolognesesaus til pastaen
albondigas (spanske, små kjøttboller) eller lag små, krydede kjøttkaker selv av 1/2 pk. albondigas (spanske, små kjøttboller) eller lag små, krydede kjøttkaker selv av 1/2 pk kjøttdeig
Oppskrift på albondigas ser du HER. Mer spansk kan det ikke bli - albondigas med patatas con alioli. Du kan også søke på albondigas på bloggen så kommer det opp flere oppskrifter
smellgode albondigas. Her er oppskriften-enjoy. varm chevre med honning , paprika padron og albondigas(spanske kjøttboller) går samtalen bra så er det hyggelig
Kjøttboller i tomatsaus med "futt" og mye smak. Deilig til tapasbordet. Kjøttbollene. 500 gr karbonade100 g loff3 hvitløksfedd1/2 rød chili3 sjalott løk2,5 dl melk3 eggsalt og pepperKjør loff, hvitløk, chili, løk og melk i en kjøkkenmaskin, til en jevn masse
Dette er knallgode kjøttboller, saftige, godt krydret og med en nydelig tomatsaus. Mange synes tomatsaus er litt vanskelig og arbeidskrevende og tyr ofte til en posesaus - godt det også men hjemmelaget tomatsaus er i grunnen ganske rask å lage og bedre og sunnere, det krever en del ingredienser, men har man alt i hus går resten ganske greit
Dette er en litt annen oppskrift enn presentert tidligere. Se her. Til 5-6 personerca. 35 små kjøttboller2 skiver (lyst) skorpefritt brød legges i vann 400 g kjøttdeig/karbonadedeig2 egg1 finhakket hvitløkfedd 1 ss persille finhakket1 ss basilikum finhakketsaltpepperSaus