Jeg må for ordens skyld medgi at denne oppskriften på aïoli kan beskyldes for å være uautentisk. Jeg burde kanskje heller ha kalt den hvitløksmajones, da dette er en klassisk majonesoppskrift tilsatt knust hvitløk
Jeg må for ordens skyld medgi at denne oppskriften på aïoli kan beskyldes for å være uautentisk. Jeg burde kanskje heller ha kalt den hvitløksmajones, da dette er en klassisk majonesoppskrift tilsatt knust hvitløk
eks hvitløk gjør dette til en oppskrift på hjemmelaget aioli. Oppskrift på hjemmelaget majones. Det er bare å finne sin favorittmajones, leke med ingrediensene og smaktilsetningene til du finner din perfekte versjon
Jeg pleier å lage aioli (hvitløksmajones). Det smaker mye bedre med hjemmelaget majones. Bruk stavmixer (du kan også piske for hånd med en ballongvisp)
Serveres med brød og aioli. Sitron, brød, aioli, chilimajones og thai glaze som tilbehør. Er du typen som foretrekker krabbe naturell med kun majones er nok ikke denne retten for deg