)Inni ha ej salat, litt av hjemmelaget aiolien og ost å skinke. 4 eggehviter som piskes stivt, nesten som marengsTilsett det du vil av krydder, ej brukte chilli og oregano. 4 eggehviter
Ragnhild er en person for sin aioli – og vi er begge skjønt enige om at du kan bruke eggehvitene du får til overs på denne fritata-omelett-tingen for eksempel
Prøv smørdampet nykål og aioli, eller nypoteter og smeltet smør med hakket kokt egg. Legg sitronskiver og hakket purre og persille i buken på fiskenBland eggehvitermed salt og tilsett vann
spar på eggeplommene, de kan blant annet brukes til å lage vaniljesaus eller aioli. Bland et helt egg og en eggehvite sammen med en skvett melk, bakepro, kokosmel, sukrinmelis, xanthan gum og stevia – du kan gjerne bruke en vanlig gaffel til dette da det ikke skal piskes noe særlig
Noen triks har jeg imidlertid lært meg (tror jeg) for å lykkes medaioli. Noen lager den med hele egg, andre med eggeplommer, men det finnes også dem som bruker eggehviter
Her steker vi fisken med tradisjonelle dobbelpanering og spicy aiolimed hvitløk og pepperrot. Prøv en klype finrevet pepperrot i aioli og det tar den til nye høyder
Videre kutter man opp ønsket salat og jeg serverte retten med hjemmelaget aioli. Man starter med å skille eggeplommen og eggehviten, og tar vare på dem i hver sin bolle