årsdag har jeg laget en Pavlovakake. I dag er det et år siden jeg startet denne matbloggen, som inneholder mest gammeldags mat,som kansje har gått i glemmeboka
I dag feirer bloggen min sin ettårsdag, tenk at ett år kan gå så fort og så sakte på samme tid. Hele opplevelsen når man smaker på terten er veldig balansert siden den litt salte bunnen og den veldig søte marengsen på toppen balanserer den syrlige lime og sitronkremen i midten
Bursdagskake - Voksen. På lørdag fikk vi feiret henne. Da må det kake til. Bursdagskake - Voksen. Kaken jeg lagde bestod av mye sjokolade fordi søsteren min ELSKER Sjokolade
Jeg tar ikke med bildene fra når jeg fyllte de to kakene, se heller her for tips. Bruk en smoother på toppen og klem godt ned langs sidene så du ikke får noen skrukker
Bruker melis under når jeg kjevler ut. Laget marshmallowfondant til kaken, utrolig enkelt, men det skal sies at det er enklere å pynte ei rund kake enn ei firkanta kake
Siste arbeidsdag var i går,nå har jeg fri til jeg skal på opplæring i Trondheim på mandag. Og med den forestående revyen nå på lørdag,kjenner jeg det er godt å ha litt fri