Her er Godt Drikkes forslag på en trerettersnyttårsmeny. Nyttårsmenyen skal være festlig. Det har du fortjent etter en prestasjon å lage denne trerettersmenyen
Rett nr 4 i 5 rettersmenyen er Lammecarre sous vide med erte- og myntepure, ertesalsa, fondantpotet, soppketchup, confitert hvitløkskrem og urteolje. 2-3 sjalottløk. 0,3-0,5 dl soyasaus. 2,5 – 3 gram agar agar. 30 gram gressløk. 30 gram persille. Bladene fra 3 mynte stilker. 3 ansjonsfileeter. 3. Agar-agar gjør væsker til gele ca mellom 32-40 grader. 2-3 sjalottløk. 0,3-0,5 dl soyasaus. 3 gram agar. 30 gram gressløk. 30 gram persille. 3
I rett nr 3 i 5 rettersmenyen er tiden kommet for fennikel. 3 cm ingefær. 3. La det stå å små putre i ca 30 minutter. Sett sous vide badet på 54,5 grad og la kamskjellene ligge i 30 minutter. Ta de deretter ut av posen og stek de på høy varme i 20 – 30 sekunder maksimum for å få de karamellisert. 3 cm ingefær. 3. 30 minutter Ta de deretter ut av posen og stek de på høy varme i. 30 sekunder maksimum for å få de karamellisert
Klassisk 3- rettersmeny med suppe, laks og bløtkake – for å feire at eksamener snart er unnagjort, at sommeren er rundt hjørnet, og at man er ferdig utdannet Mat og Helse lærer. 3. 3. 3
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
3. Den stiver på ca 32 grader så det tar ikke så lang tid før den kan benyttes. Ca 20-30 minutter. Neste rett ut er en rett med det litt mystiske navnet «Monokrom av rød», men som egentlig kan oppsummeres som – Laks med pepperrotkrem, ørretrogn, syltet løk, rødbet emulsjon, rødbet geleteppe
Sett ovnen på 250 grader og sett gryten inn i ovnen og la den stå å bli glovarm i ca 20-30 minutter. 3. Sett på lokket og la stå i ovnen på 250 grader i 30 minutter. 3. 30 minutter Ta så av lokket og sett temperaturen på
Da var vi kommet til veis ende i denne 5 rettersmenyen. 30 g sukker. 3 eggeplommer. 20-30 g kaldt smør. 3. Desserten som ble valgt ble basert på bær som var i sesong i Norge da den ble laget
Det er en god unnskyldning til å lage en god 3retters middag til kjæresten eller en ♥-venn,. 30 minutter før maten skal serveres setter du ostesufflé og asparges i ovnen. ¸✿✿ 30 minutter før maten skal serveres setter du ostesufflé og asparges i ovnen
Mamma gikk for dagens fire retters, mens jeg plukket litt fra menyen. Det med denne resturanten er at de lager menyen ut i fra hva de fanger om morgenen
Tre rettersmeny med champagne til Nyttårsaften. Da jeg var barn, var barnemenyen pølser, is og Solo. (Øl, les pils) Ellers var vel menyen stort sett den samme
Menyer og litt til Brød. 3 store paprika av varierende farge, delt opp i biter. 2 – 3 ss brødrasp,(gratineringsmel) – kan sløyfes. Varm 2-3 ss olivenolje i pannen og stek scampiene ca et minutt på hver side. Vinmonopolet anbefalte vinen Marques de Nombrevilla 2013 til denne tapasmenyen. 3 store paprika. 3 ss brødrasp
Under ligger menyen og bilder av rettene. Dette ble invielsesmenyen for vår hjemmerestaurant No66. Vi var 8 stk rundt bordet og spiste en 8 rettersmeny. Kanterellsuppe med skogsopp og salvie3. Nº66 - HjemmerestaurantenBryllupsmenyenNyttårsmenyen 2010/201190 000 treff og 9 retterMai menySous Vide kurs med Petter BeyerFingermat meny påsken 2012Vestfoldmat 000 treff og
Jeg tror dette kan være en OK meny å servere dersom du skal lage mat til mange. Denne serveringen er heller ikke av de dyreste, og det er en ganske lett meny med lite kjøtt
Ukesmeny. Ukesmeny. Uansett hvor du måtte befinne deg så skal jo påskeaften feires med god mat, så her kommer mitt forslag til 3-retters middag du kan lage. Jeg liker små forretter når det skal serves 3-retters, man skal jo tross ha igjen litt plass til desserten også. 2-3 ss mel. La puddingen stå 2-3 timer i kjøleskapet så den stivner. #mat #påske #3retters #fetaostkrem #viltgryte #ølkokt #slowcooker #appelsinpudding #dessert #økologisk #påskeaften #meny. 54 i Ukesmeny. 54 i Ukesmeny