Folk flest trenger korn og grove kronprodukter, men de alle fleste som kommer til meg med et ønske om vektreduksjon blir anbefalt en kostplan med kun et kornmåltid om dagen
All dyrking av korn kan vi takke syrerne for. Disse glutenfrie flate brødene med teff,koriander og hvitløkssmør smaker helt fantastisk ved siden av tyrkisk linsesuppe, men de kan absolutt spises alene også, eller som frokost eller lunsj med et fyll av f
Boka inneheld litt brødhistorie, ein bakeskule og ein god del teori rundt korn og brødbaking. På biblioteket på Moa oppdaga eg i haust boka "Knallgode brød" av Wenche Frølich
Dette brødet er ganske grovt med mye korn, men blir allikevel saftig og godt. Bland sammen de tørre ingrediensene, spar litt korn og havsalt til topping
gliadin og glutenin) er en type proteiner som finnes i våre mest vanlige kornsorter (hvete, rug, bygg og havre, – dersom havren håndteres sammen med de andre kornsortene)