Kanskje fordi hønsefrikase var noe som hørte til sjeldenheten. Lørdag ettermiddag hang jeg over frysedisken på Meny og lurte på hva jeg kunne diske opp med til middag
Denne kommer fra de flinke folkene på Cultures for Health der jeg tidligere har skaffet meg både kefirkorn, kombucha mødre, yoghurt kulturer, surdeigsstarter og utstyr til hjemmelaget oster
Alt fra malt, humle, gjær til kopper og kar. Her finnes også svar på de fleste ølrelaterte spørsmål – alt fra hvordan en kommer i gang med hjemmebrygging til hvordan en behandler gjærkulturen på beste måte
Jeg er ofte på jakt etter en liten søtsak til espressoen, og biscotti er et perfekt valg. Del mandlene – forsøk helst å dele de på langs slik du få pene snittflater
Har alltid vært veldig trofast til tacolefser og shell. 5 stekte sjampinjong i skiver 2 steke løk 1 pk karbonadeig med tacokrydder5 tomat1 boks ananas1 boks mais2 paprika Salat 2-3 advocado Tilbehør. 5 tomat
Den er typisk brukt som forbedrer, tilbehør eller for å forsterke vanlig mat. Det store spørsmålet blir, hvilket tilbehør kan man ha når man ikke skal bruke sennep og/eller ketchup