Endelig kan jeg si meg ferdig med dette skoleåret og hva er vel ikkje bedre som feiring enn å bake ei kake til 17. Så i år fikk jeg lyst til å lage en litt annerledes kake til 17. #17mai #kake #rødthvittogblått #søtt #kos #helg #oppskrift #mat Rødt sukkerbrød (18 cm)
maikake, og den ble riktig så god. Dette ble årets 17. Jeg bakte kaken som to runde bunner, men om du vil ha firkantet kake kan du bruke en liten langpanne isteden, og skjære bunnen i to like store deler når den er avkjølt
maikaken. maikake. Nå er det under en uke igjen til 17. mai og det er på tide å begynne å tenke på 17. Håper virkelig at dette regnværet gir seg til 17. Kjapt og enkelt å lage, også er jo pavlova perfekt til 17. Med riktig farge på kakestrøsselet kan dette bli en helt super 17. På onsdag kommer det et innlegg om kaken som jeg laget til 17
maikake. 17. Denne gangen bestemte jeg meg for å lage en skikkelig 17. -17. I år hadde 17. Det er bare 17. Jeg starter aller først med å gratulere alle sammen med dagen, som om dere ikke har fått nok gratulasjoner i dag
maikaken. Her har jeg bare brukt jordbær, men legg på litt blåbær også så kan dette bli den perfekte 17. Hell i en bakepapirkledt stor langpanne og stek ved 175 grader i ca 25 minutter
Pisk egg og sukker til tykk eggedosis. Sikt mel og bakepulver. Vend dette inn i eggedosisen. Ha deigen i en rund form (24 cm i diameter) med bakepapir i bunnen