Jeg har skrevet om det utallige ganger i forbindelse med mange av oppskriftene mine, men tror det er smart med et eget innlegg om dette, så jeg er på saken
Jeg har fristet mange av mine følgere på instagram med bilder og prat om denne nydelige eple- og blåbærkaken laget på en base av spontangjæret bokhvete
For der hvor lokale råvarer og hjelpemidler kan skaffes, der bruker Siv det. Sommerhonning full av årets blomstersmaker akkurat nå, brukbar ikke bare i bakverk, men også som søtningsmiddel i en god kopp te, eller hvorfor ikke over vaflene
Perlesukker, kanel og litt smeltet smør til fyllet. Nå har jeg hørt så mange venninner som har snakket om hvor gode disse kanelsnurrene er, og jeg har også et par kollegaer som har bakt disse til forskjellige jentekvelder, så da måtte jeg prøve
«Egg rolls» som også er en form for vårruller, men kanskje ikke det man i Norge forbinder mest med vårruller, er laget av en deig med en blanding av egg og mel
Jeg har satt opp speltmel i parantes, jeg vet at mange helst spiser det. Så lenge du har samme forhold memllom vått og tørt så kan du bruke forskjellig mel og gryn
Oppdraget er å lage kakene og gi tilbakemelding på hva jeg synes om oppskriftene og eventuelt gi tips og triks om hva som kan endres i oppskriften for å gjøre den enda bedre
) Hvordan kan jeg lage denne med glutenfritt mel. Jeg har tidligere testet den ut i ulike varianter, se Crazy Cake (rund sjokoladekake) og Crazy Devil Chocolate Cake (langpannekake med melisdryss), Crazy Chocolate Cake (langpannekake med sjokoladekrem)
Om kjøttet skal stå lenge i ovnen bør temperaturen være temmelig lav for at ikke større deler av kjøttet skal få en temperatur som gjør det grått og tørt
Sikt sammen mel og bakepulver. Vet ikke helt hvor ting er. Jeg har bakt mange gode eplekaker før, men hadde lyst til å prøve en oppskrift med vaniljekrem for jeg synes at det hørtes veldig godt ut
Det kreves ikke mange ingredienser eller heving av deigen for å få en himmelsk god pizza. Alle klarer vi å lage en god hjemmelaget pizza, men det som gjør disse pizzaene så spesielt gode er råvarene og de enkle prinsippene