Kutt opp i biter og legg i boks, oppbevares i kjøleskapet. Smelt sirup og peanøttsmør i en gryte. Når peanøttsmøret er helt smeltet tilsettes sukker, rør godt
Kutt opp i biter og legg i boks, oppbevares i kjøleskapet. Smelt sirup og peanøttsmør i en gryte. Når peanøttsmøret er helt smeltet tilsettes sukker, rør godt
Ha sirup, sukker og peanøttsmør i en kasserolle med slipp bunn og kok opp over middels varme mens du rører hele tiden, det er best å røre med en slikkepott
Bunn Smelt sjokoladen på svak varme, peanøttsmør og sirup over vannbad. Sjokoladelaget Bland sammen cottage cheese, kremost, sirup og bakekakao i en stor bolle
Om du ønsker å lage kokoskrem avkjøler du kokosmelken i uåpnet boks i kjøleskapet over natten. Pisk sammen ris sirup, margarin, vanilje ekstrakt og kanel i en liten bolle
DE som ikke blir spist opp med en gang… kan oppbevares kaldt i en tett boks. Smelt sammen sirup, peanøttsmør og sukker i en ganske stor gryte, på middels varme
Oppbevares kjølig i en tett boks. 4 dl sirup. 2 glass peanøttsmør. 4 dl sirup. 2 glass peanøttsmør. Her har jeg laget snickerskonfekt, oppskriften er tilpasset stor langpanne
Trill små kuler og sett i fryseren i en tett boks. Liker du ikke smaken av sukkerfri sirup (for eksempel fibersirup) kan du bruke lønnesirup istedet som har en god smak