Stek sjalottløk i skiver og små, delte buketter med blomkål i stekepannen med godt smør. Smørstektfjellørret smaker så godt at den egentlig ikke trenger mye tilbehør
Ingen ørret. Den er best pannestekt i olje, så du får skikkelig godt og sprøtt skinn. Ingen ørret. Serverer gjerne med en eller flere av stekt eller bakt fennikel, kokt eller bakt potet og helstekt sellerirot til
Du verden så godt, og stekt squash. 1/2 gul løk. 2 stykker skinnfri, frossen laks eller ørret. Løk, paprika og fenikkel kuttes i passe strimler, legges i middels varm panne i minst 10 min. 1/2 gul løk
grillmat, spekemat & eggerøre, røkelaks, roastbeef, stekt laks eller ørret…. Jeg bruker masse hakket løpstikke, pipeløk og gressløk i min potetsalat, så sant det er sesong for det
Men heller ikke å forakte som tilbehør til et grillet stykke laks eller ørret. Mild, men allikevel smaksrik, er den som stuing et godt følge til kjøttkaker, svinesteik og annet stekt eller kokt kjøtt
squash, champignon, paprika og løk med litt cayennepepper og soyasaus. Jeg ble henvist til en nydelig rød ørret, og det var umulig å motstå den sunne (men nok fargetilsatte) fristelsen
1 rødløk , i tynne skiver. Finsnitt kål, fennikel, eple og løk og legg i iskaldt vann i ca 20 min. 700 torskefilet, laks/ ørret eller annen hvit fisk kan også brukes
Legg ørretsalat på skivene legg over skiver av ørret og pynt med salat. stektløk. bacon, stekt sopp og sylteagurk
TV2.no
Jeg varierer fiskemiddagene ofte, og veksler ofte mellom torsk, laks, ørret og sei. Hjemme hos oss "digger " både små og store fisk til middag, men da nytter det ikke å komme med stekt sei, potet og gulrot to-tre ganger i uken