Ørret med pepperrot oppskrifter

Ørret med pepperrot og baconvinaigrette

Ørret med pepperrot og baconvinaigrette

Dette er en litt justert variant av hans forrett av bakt fjellørret i rapsolje. Smak til med sitronsaft, salt og pepperSett kaldtKutt bacon i små biter og stek i smør på lav varme til væsken skiller segSil så stekefettet og bland det med olje og eddikØk varmen og stek baconet videre til det blir sprøttStrø på en klype sukker og tilsett noen dråper eddik mot slutten av stekingen, da karamelliserer det segBland salat og persille med bacon og vinaigrette og dandér pent på en tallerkenLegg fisken over og topp det hele med en god dæsj pepperrotrømme og gressløk
Andelever med smørstekte epler og bacon vant!

Andelever med smørstekte epler og bacon vant!

Anrett ørretskivene på tallerken med en god klatt søteplekrem. Søteplekremen demper noe av røyksmaken fra ørreten og gir en fin balanse i retten, uten at det går utover smaken av Gravensteineplet
Laksetartar av Salmalaks

Laksetartar av Salmalaks

Carpacco av ørret. Røkelaks med selleri, pepperrot og brødkrutonger. Da er dette den ultimate forretten med laks
Lakseform med potet og persillerot

Lakseform med potet og persillerot

Vi prøver å ha hvit fisk den ene dagen og laks eller ørret den andre dagen. Bland poteter, persillerot, laks og purre med salt, pepper og pepperrot i en ildfast form
Røkelakstartar

Røkelakstartar

Carpaccio av laks eller ørret. En variant av denne er at du blander ingrediensene med par spiseskjeer rømme eller creme fraishe og en teskje sennep
A FISHBURGER BY THE SEA..!

A FISHBURGER BY THE SEA..!

Jeg lagde en hjemmelaget fiskeburger med søtpotetfries, frisk salat og en dipp av pepperot, dill og pickles
Tour de Gourmet. Lakserillettes i Loire.

Tour de Gourmet. Lakserillettes i Loire.

Smak nå til hele moroa med salt, pepper og pepperrot. Den brukes ofte som en forrett i små restauranter og serveres sammen med toast eller et godt, tungt, bondebrød
Røkelaks med pepperrotrømme på nanbrød

Røkelaks med pepperrotrømme på nanbrød

Røkelaks eller ørret er tingen og sammen med en herlig og smakfull pepperrotrømme blir retten komplett - enkelt og ikke minst lekkert dandert på nanbrød

Supperåd

Server med røkt laks eller ørret i små biter. Jeg har kost meg med å bla i den og funnet mange oppskrifter som frister - som du ser av alle markeringene jeg har gjort
Sakte Ørret

Sakte Ørret

fersk ørret. Til slutt vasker du de små, faste og søte tomatene, både røde og gule, deler de i to og legger de sammen med litt pepperrotblanding på tallerkenen
Pepperrotkrem

Pepperrotkrem

Denne kan brukes som dipp til grønnsaker, eller som jeg brukte den sammen medørret, som du finner tips om her